The perfect guide to the casino

Christian Nørgaard i kæmpe-ros af Zorniger: Derfor skal han have mange tak

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere Brøndby-træner, Alexander Zorniger, har en stor andel i, at det er gået Christian Nørgaard så godt, som det er.

Christian Nørgaard spiller nu i engelske Brentford. Men tidligere var han som bekendt i Brøndby, og dengang var Alexander Zorniger træner.

Og det er ikke mindst tyskerens fortjeneste, at det er gået Christian Nørgaard så godt, som det er.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Han forvandlede mig fra en ung og uforløst spiller, kan man godt sige, til en profil over to sæsoner. Jeg har rigtig meget at takke ham i forhold til, hvor jeg er i dag, og hvor meget jeg har prøvet, siger Christian Nørgaard.´til bold.dk

– Jeg har virkelig fundet mit spil frem og lagt et ekstra lag på efter min tid i Brøndby. Han så noget i mig, som ikke var blevet bevist endnu, og det fik han frem. Det skal han have en kæmpe tak for, og det ved han heldigvis også godt, siger den 26-årige midtbanespiller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Christian Nørgaard spillede som regel otter eller tier i Brøndby før mødet med Alexander Zorniger, der så ham som en sekser – altså en mere defensiv midtbanespiller.

– Det betød, at jeg også begyndte at dyrke andre ting. Jeg blev meget mere opmærksom på, hvad jeg skulle gøre uden bolden. Det blev pludselig en force for mig. At jeg kunne læse spillet defensivt, og når jeg så havde erobret bolden, kunne jeg hurtigt skille mig af med den og spille fremad. Der vidste jeg lige, hvad jeg skulle gøre. Han ændrede virkelig mit mindset, siger Christian Nørgaard, der forlod Brøndby i 2018 og spillede i en kort periode i italienske Fiorentina, inden han kom til London-klubben i den næstbedste engelske række.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top