The perfect guide to the casino

Verdensrekord-beløb: Så dyrt bliver det for Manchester United at købe Harry Kane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det bliver dyrt, hvis Manchester United skal købe Harry Kane af Tottenham til sommer. Meget dyrt.

Ifølge Daily Mail er Tottenham parate til at sælge Harry Kane. Men han skal koste 200 millioner pund (1,7 milliarder kr.) i overgangssum.

Hvis handlen går igennem bliver den 26-årige Tottenham-stjerne verdens dyreste fodboldspiller. I øjeblikket indehaves rekorden af brasilianeren Neymar, som i 2017 blev solgt for 1,6 milliarder kroner, da Paris Saint-Germain betalte hans frikøbsklausul til FC Barcelona.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det er så enormt et beløb – og især i en tid med coronavirus – at selv Manchester United vil tænke sig om mere end én gang, førend de vil betale sådan en overgangssum for manden, der blev topscorer ved VM-turneringen i 2018.

Harry Kane har kontrakt med Tottenham frem til 2024, men han sagde for nylig, at han ikke bare vil blive for klubbens skuld. Han kunne godt finde på at forlade klubben, hvis han ikke føler, at den bevæger sig i den rigtige retning.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Tottenham sluttede som nummer fire i sidste sæsons Premier League, ligesom klubben for første gang i dens historie nåede frem til Champions League-finalen.

Aktuelt ligger Tottenham nummer otte i Premier League og er slået ud af samtlige øvrige turneringer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top