The perfect guide to the casino

UEFAs nye plan: Sådan skal Champions League og Europa League spilles færdig

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


UEFA håber nu at få afsluttet Champions League og Europa League i august.

Fodboldens fremtid er meget usikker på grund af udbruddet af coronavirus. Men for det europæiske fodboldforbund (UEFA) er det både af sportslige og af økonomiske grunde vigtigt at blive færdig med denne sæsons turneringer.

Den seneste plan går ud på, at UEFA vil afvikle begge turneringer i løbet af en tre uger lange periode i august. Det skriver Daily Mirror.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Begge turneringer var nået til ottendedelsfinalerne, så de skal altså spilles færdige først, inden det går løs med kvartfinaler, semifinaler og finaler.

Planen bygger dog på et par forudsætninger:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Den ene er, at ligaerne til den tid er spillet færdig. Den anden er, at det kan lykkes at lægge restrprogrammet for ligaerne i den kommende sæson på en måde, så det kan lade sig gøre at blive færdig. Men det er ifølge UEFA muligt. Kommer vi ind i september, vil det ikke længere være muligt.

I Danmark er FCK stadig med i Europa League, mens England eksempelvis har fire hold med i de to ruerninger – Manchester City og Chelsea i Champions League og Manchester UNited og Wolverhampton i Europa League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top