The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du lørdagens rygtebørs.

Chelsea skal være villige til at sælge den 29-årige defensive midtbane-strateg, N’Golo Kanté, til Real Madrid i Spanien eller Paris Saint-Germain i hans franske hjemland. Den historie har Sportsmole.

Det blev ikke til et klubskifte i januar, men Edinson Cavani kan skifte fra Paris Saint-Germain til Atlético Madrid til sommer. Ifølge den uruguayanske angribers mor er dette mere sandsynligt, end at han tager tilbage til Sydamerika. Det skriver goal.com mere om.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Der er adskillige rygtehistorier om Philippe Coutinho. Daily Mirror har én om, at Tottenham går ind i jagten på den 27-årige brasilianske offensiv-spiller, som Chelsea også har kig på. Den tidligere Liverpool-stjerne ejes af FC Barcelona, som i denne sæson har udlejet ham til Bayern München. Ingen af disse to klubber regner dog med ham i deres fremtidsplaner.

Apropos FC Barcelona. Klubben er ifølge Daily Telegraph (kræver login) ude efter den portugisiske Manchester City-back, Joao Cancelo. Han har tidligere spillet for Valencia, så han er ikke ganske ukendt med den spanske liga. De nuværende spanske mestre vil så tilbyde, at landsmanden Nelson Semedo tager den anden vej.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Jack Greaiish har længe lignet en mand, der var på vej til Manchester United, men ifølge Football Insider håber og tror Everton, at det kan lokke den 24-årige engelske midtbanespiller til de blå fra Liverpool, at italienske Carlo Ancelotti er blevet klubbens manager.

Både Atlético Madrid og Sevilla er ifølge Sportsmole interesserede i Arsenal-backen Hector Bellerin. Deb 25-årige spanier har ikke spillet ret meget i denne sæson på grund af en skade, som han netop var kommet sig over, da sæsonen lukkede ned på grund af coronavirus-udbruddet.

Det forhold, at David Beckham er medejer af klubben, kan ifølge goal.com lokke den mexicanske landsholdsspiller, Miguel Layún, til Inter Miami til sommer. Den 31-årige kantspiller har tidligere spillet i bl.a. engelske Watford, italienske Atalanta, FC Porto i Portugal samt Villarreal i Spanien, men i denne sæson spiller han for Monterrey i hjemlandet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top