The perfect guide to the casino

Klublegende tænker på fremtiden: Jeg ville elske at være træner i Roma

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AS-Roma legenden Daniele De Rossi vil gerne være træner for klubben en dag.

Italienske Daniele De Rossi har spillet mere end 600 kampe for AS Roma, som han repræsenterede gennem stort set hele karrieren, udover en enkelt sæson i argentinske Boca Juniors.

Nu fortæller han den pensionerede AS Roma-legende, at han i fremtiden vil gå trænervejen, og han håber at kunne stå i spidsen for sin hjerteklub en dag.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er højst usædvanligt, at tilbringe 20 år i den samme klub, så min karriere har været ret anderledes. Jeg kan ikke drømme om det samme som træner, for jeg ved, at det er de færreste ansættelser, der varer længe, fortæller De Rossi til Sky Sport Italia og fortsætter:

– Jeg ville elske at være træner i Roma, men først er jeg nødt til at gå igennem den læringsproces, som alle træneraspiranter må opleve.

– Selvfølgelig vil jeg gerne sidde på Roma-bænken, men jeg skynder mig ikke. Hvis det sker, så er det fordi jeg er blevet en god træner, ikke bare fordi jeg har en fortid i klubben.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Klublegenden afslører også, at han gerne vil lære af de bedste, og derfor vil han kigge Manchester Citys vej.

– Jeg vil prøve at lære af forskellige trænere, når jeg begynder min nye karriere, og jeg tror, at Pep Guardiola vil være et godt sted at starte, fortæller De Rossi.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top