The perfect guide to the casino

Brasiliansk legende sviner tidligere FCK-træner til: Han ved intet om fodbold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Roberto Carlos har ikke så meget pænt at sige om tidligere FCK-træner, Roy Hodgson.

De to mødtes i 1995, da Roy Hodgson var blevet træner for Inter, som samtidig var den brasilianske backs første europæiske klub.

– Roy Hodgson ødelagde mig, siger Roberto Carlos ifølge den spanske sportsavis MARCA.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det var sÃ¥mænd ikke, fordi vores forhold var dÃ¥rligt. Han vidste bare ikke ret meget om fodbold. Han flyttede mig til den centrale midtbane, og der kunne jeg ikke spille op til mit bedste. Og jeg drømte om at komme med til Copa America (det sydamerikanske mesterskab, red.) i 1997, siger Roberto Carlos.

– Siden købte de Alessandro Postone til at spille venstre back. Jeg bad Massimo Moratti (daværende præseident, red.) om at komme væk. Heldigvis tilbød Fabio Capello mig at komme til Real Madrid Ã¥ret efter, siger den 47-Ã¥rige ROberto Carlos.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I Real Madrid var den meget offensive venstre back med til at vinde Champions League tre gange, ligesom han blev verdensmester med Brasilien i 2002.

72-årige Roy Hodgson førte i 2001 FC København til klubbens andet danske mesterskab. Han blev senere engelsk landstræner og er i dag manager for Crystal Palace i Premier League.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top