The perfect guide to the casino

AGF-forslag: Lad os trække lod om plads i Europa

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AGF-direktør Jacob Nielsen mener, at der må trækkes lod om pladsen i Europa League mellem de fire tilbageværende hold i DBU Pokalen.

En ting er, at resten af denne sæsons kampe i Superligaen må gennemføres uden tilskuere – hvis det da kan lade sig gøre inden tidsfristen 30. juni.

Noget andet er pokalturneringen, som er nået til semifinalerne. Og selve finalen må i AGF-direktør Jacob Nielsens øjne flyttes til efteråret.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er jo så tamt. Den bør flyttes til efteråret. Det bør man blive enige om, for det er bare ikke det værd. En pokalfinale uden tilskuere er da alligevel det værste, vil jeg mene, siger Jacob Nielsen til tv3sport.dk

Det giver så bare det problem, at dansk fodbold ikke kan aflevere et klubnavn til det europæiske fodboldforbund (UEFA) for den plads i kvalifikationen til næste sæsons Europa League, som den danske pokalvinder får. For der vil jo i givet fald ikke være nogen dansk pokalvinder.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Som jeg talte med en kollega om, må vi trække lod om den ekstra Europa-plads, der er til vinderen af pokalfinalen. Det er min personlige holdning, siger Jacob Nielsen.

I semifinalen i DBU Pokalen spiller AGF ude mod AaB. Den anden semifinale står mellem Sønderjyske og AC Horsens.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top