UEFA overvejer ny plan for EM: Kampene i Danmark kan komme i fare

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


EM-kampene i Danmark kan komme i fare, hvis det europæiske fodboldforbund (UEFA) beslutter at ændre formatet for EM-slutrunden, som er flyttet til næste sommer.

Egentlig skulle EM-slutrunden være spillet denne sommer, men på grund af udbruddet af coronavirus er slutrunden i stedet flyttet til 2021.

Turneringen skal afvikles i 12 forskellige lande, men ifølge Daily Mail er der nu arrangører, der er i tvivl om, hvorvidt de kan gennemføre arrangementet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Italien og Spanien er hårdt ramt af coronavirus, og da det samtidig er dyrt at arrangere EM, er det ikke sikkert, at henholdsvis Rom og Bilbao kan magte opgaven.

Samtidig er der flere andre byer, der er utilfredse med, at de nu må opgive nogle af de arrangementer, der var planlagt på deres stadions i 2021. Det gælder for eksempel Amsterdam Arena i Holland og Hampden Park i Skotland.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Sport Event Danmark, der organiserer den danske del af arrangement, har tidligere meddelt, at København er klar til at være værter for de tre danske puljekampe plus en ottendedelsfinale til næste år.

Men andre landes reservationer får ifølge Daily Mail UEFA til at overveje hele konceptet.

UEFAs præsident, Aleksander Ceferin, er i forvejen ikke nogen stor fan af, at EM skal spilles i 12 forskellige lande. Det var et koncept, som han arvede fra sin forgænger, franskmanden Michel Platini.

Konsekvensen kan blive, at UEFA laver det hele om, så EM-slutrunden skal holdes i et mere traditionelt format i et eller to lande.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top