The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Cristiano Ronaldo kan sensationelt skifte tilbage fra Juventus til Real Madrid for 50 millioner euro (370 millioner kr.), skriver Talksport. Real Madrid har dog tidligere afvist, at de skulle være interesserede i den portugisiske mega-stjerne, som bankede mål i kassen fra 2009-18.

Arsenal går ind i kapløbet om at få fat i den 21-årige marokkanske back/kant Achraf Hakimi, som Real Madrid i denne sæson har udlejet til Borussia Dortmund. Tidligere er han sat i forbindelse med Paris Saint-Germain, Chelsea og Juventus. Sportsmole har historien.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

AC Milan har ifølge italienske Corriere dello Sport henvendt sig hos den 34-årige spanske midtbanespiller, David Silva, der har kontraktudløb i Manchester City til sommer.

Tottenham har ifølge Sportsmole kig på Ajax-målmanden André Onana fra Cameroun, der tidligere er meldt på vej til Chelsea. Spurs-manager José Mourinho er efter sigende træt af den franske målmand, Hugo Lloris, der nok var med til at vinde VM for to år siden med sit land, men som jævnligt kludrer i det.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Chelsea kaster sig ifølge Sportwitness ind i kampen om at få fat i den belgiske angriber, Dries Mertens, som har kontraktudløb i Napoli til sommer. Der er tidligere meldt om interesse fra Paris Saint-Germain og Inter.

Everton er på jagt efter angriberen med det meget passende navn, Everton Soares fra brasilianske Gremio. Men den 24.-årige angribers frikøbsklausul er ifølge Daily Mirror på hele 900 millioner kr.

Arsenal, Chelsea og skotske Celtic er ifølge The Sun alle ude efter Calum Kavanagh fra Middlesbrough i den næstbedste engelske række. Den 16-årige irske angriber scorer bunker af mål i ungdomsrækkerne, og den nordengelske klub vil gerne beholde ham i et par år endnu.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top