The perfect guide to the casino

Superliga-klub går tiggergang: Giv os 100 kroner!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Sønderjyske beder om pengebeløb, og klubben kan ikke love noget til gengæld.

Udbruddet af coronavirus har ramt de danske Superliga-klubber hårdt, og i Sønderjyske beder de nu offentligheden om hjælp.

Alle, der kan og vil, må gerne bidrage med 100 kroner, 500 kroner eller et valgfrit beløb over 1000 kroner. Det skriver den tysk-sprogede danske avis, Der Nordschleswiger.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Sønderjyske er særligt udfordret ved, at klubben foruden et Superliga-hold også har hold i de to bedste danske håndboldligaer samt ishockeyligaen. Alle disse rækker har afblæst sæsonen, og derfor kommer der ikke flere indtægter fra den kant. Men udgifterne er i nogen grad de samme.

Hvis man støtter Sønderjyske, får man en ikke nærmere defineret oplevelse, når landet atter går tilbage til normale tilstande.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det her handler kort og godt om at støtte klubben i en svær tid. Vores håb er, at vi fra 1. september kan gå tilbage til en normal hverdag og atter spille kampe med tilskuere. Håbet er, at vi kan spille denne sæson færdig uden tilskuere og så kan starte på en frisk 1. september, hvor håndbold- og ishockey-turneringen normalt også går i gang, siger klubbens direktør, Klaus Rasmussen.

– Derudover håber vi, at vi meget snart kan få klarhed over, hvordan planerne for fremtiden ser ud. Lige nu ændrer det sig fra uge til uge, siger han.

Divisionsforeningen – som styrer Superligaen – satser på at kunne begynde at spille kampe uden tilskuere i slutningen af maj og være færdig med Superligaen en gang i juli. Der mangler i skrivende stund to runder i grundspillet samt ti runder i slutspillet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top