The perfect guide to the casino

Solskjærs brutale plan efter coronavirus: Sælg til os – eller dø!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er parat til at udnytte klubbens økonomiske muskler til at få andre klubber til at sælge spillere til klubben, som de ellers ikke ville kunne købe.

At Manchester United ikke er, hvad klubben var for år tilbage, er ingen hemmelighed. Der er mange forklaringer på det, og en af dem er, at klubben ikke har kunnet købe de spillere, klubben gerne ville.

Men det kan udbruddet af coronavirus måske lave om på. For nu kan de mindre klubber blive nødt til at sælge, hvis de overhovedet vil overleve.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– På et eller andet tidspunkt kommer fodbold tilbage til normaltilstandene, og det er vigtigt, at vi er klar, når det sker, siger Ole Gunnar Solskjær med henvisning til, at myndighederne på et tidspunkt dropper nogle af de forbud og påbud, der i øjeblikket gælder.

– Hvem ved, hvilke klubber der vil sælge hvilke spillere til den tid, spørger Ole Gunnar Solskjær, inden han selv svarer:

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der kan opstå situationer, som vi kan udnytte. Vi er en af de største klubber, og vi er velhavende, og det skal vi udnytte, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Sky Sports.

– Jeg er sikker på, at vi kan få de spillere, vi gerne vil have, når dette her en gang er overstået, siger nordmanden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top