Dortmund-stjerne tror på guld: Vi kan indhente Bayern – hvis vi får lov!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Borussia Dortmunds Marco Reus tror på, at klubben kan indhente Bayern München i denne sæson, hvis Bundesligaen får lov til at blive spillet færdig.

Bayern München førte Bundesligaen med et forspring på fire point til Borussia Dortmund, da sæsonen blev afbrudt på grund af udbruddet af coronavirus.

Men det kan der blive lavet om på. Hvis sæsonen ellers når at blive spillet færdig, mener Borussia Dortmunds tyske landsholdsstjerne, Marco Reus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi går stadig efter at hente titlen, og jeg tror på, at vi kan blive mestre, siger Marco Reus ifølge flere tyske medier.

Borussia Dortmund havde et mindre heldigt efterår, men i forårsturneringen vandt klubben syv ud af otte Bundesliga-kampe, inden turneringen måtte afbrydes.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Bundesligaen er i lighed flere andre store fodboldligaer udsat på ubestemt tid, og selvom målet er at få spillet alle kampe – eventuelt uden tilskuere – der ingen, der ved, om det lykkes.

– Jeg håber, at vi får spillet sæsonen færdig. Jeg er sikker på, at vi kan få en spændende kamp om titlen, siger Marco Reus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top