The perfect guide to the casino

UEFA-boss slår fast: Coronavirus eller ej – Liverpool får sit mesterskab

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Liverpool bliver engelske mestre i denne sæson – på den ene eller den anden måde, siger UEFA-præsident, Aleksander Ceferin.

Alt tydede på, at Liverpool i denne sæson ville vinde det engelske mesterskab for første gang i 30 år. Men så kom coronavirus-udbruddet, og nu er det pludselig ikke helt sikkert længere.

Liverpool har et forspring på 25 point til nummer to, sidste sæsons mestre fra Manchester City, og de behøver kun seks point i de sidste ni runder for at være matematisk sikre på at vinde mesterskabet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Der er dem, der mener, at sæsonen må annulleres og spilles om. Men det vil præsidenten for det europæiske fodboldforbund (UEFA), Aleksander Ceferin, ikke høre tale om.

– Teoretisk er det hele ikke forbi, men i praksis er Liverpool snublende tæt på titlen. Hvis Premier League kommer i gang igen, vinder Liverpool nærmest helt sikkert mesterskabet, siger Aleksander Ceferin ifølge Daily Express.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvis det skulle vise sig, at sæsonen ikke kan komme i gang igen, skal der stadig findes en måde at finde en mester på, siger den slovenske UEFA-præsident,

– Og der kan jeg igen slet ikke se for mig, at Liverpool ikke skulle tildeles mesterskabet. Jeg kan slet ikke forestille mig sådan et scenario. Jeg kan da godt se, at det vil være skuffende for fansene, hvis det sker på et tomt stadion eller måske endda på ligaens kontor. Men jeg er fuldstændig overbevist om, at Liverpool vinder mesterskabet – på den ene eller den anden måde, siger Aleksander Ceferin.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top