The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du tirsdagens rygtebørs.

Den tyske landsholdsstjerne, Timo Werner, kan meget vel ende i Real Madrid. RB Leipzig-angriberen har en frikøbsklausul på omkring 430 millioner kr., og ifølge Sportsmole får de kongelige madrilenere lov til at komme først, selvom det er velkendt, at Liverpool-manager Jürgen Klopp meget gerne ser sin landsmand hos Premier Leagues nuværende førerhold.

En af de mest ombejlede engelske spillere, fløjspilleren Jadon Sancho fra Borussia Dortmund, vil ifølge The Sun ikke til Manchester United, hvis det ikke lykkes for de engelske rekordmestre at kvalificere sig til næste sæsons Champions League. Liverpool og Chelsea lurer i baggrunden.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Juventus-forsvareren Matthijs de Ligt er sat i forbindelse med flere andre storklubber, men de italienske mestre vil ifølge Calciomercato ikke af med den 20-årige hollænder. Derimod er Douglas Costa, Gonzalo Higuain, Miralem Pjanic og Adrien Rabiot alle spillere, der kan ryge til sommer.

Inter fører ifølge Sportsmole kapløbet om at få fat i Tottenhams belgiske forsvarer, Jan Vertonghen, der har kontraktudløb til sommer. Ender han hos de blåsorte milanesere, bliver han genforenet med danske Christian Eriksen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Manchester United og Liverpool er ifølge britiske Metro i direkte konkurrence om den 20-årige spanske Valencia-fløj, Ferran Torres.

West Ham kan ifølge sportwitness tænkes at ville tilbyde en kontrakt til den tidligere Arsenal- og Manchester United-spiller, Alexis Sanchez. Den 31-årige chilenske fløjspiller er i denne sæson udlejet til til Inter, hvor han ikke har spillet ret meget.

Den colombianske veteran, Radamel Falcao, kan være i gang med sin sidste sæson hos tyrkiske Galatasaray. Ifølge MARCA er der bud efter den 34-årige angriber fra klubber i både Qatar og Saudi-Arabien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top