The perfect guide to the casino

Rusland nægter: Bestikkelse for at få VM? Nej, da

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


En FBI-undersægelse har slået fast, at både Rusland og Qatar bestak sig til at få tildelt VM-slutrunderne i 2018 og 2022. Det kender Rusland intet til.

Efter mange års undersøgelser siger det amerikanske justitsministerium, at der er beviser for, at Rusland og Qatar bestak sig til at få tildelt værtskaberne for henholdsvis VM i 2018 og det kommende VM i 2022.

Justitsministeriet bygger sin konklusion på en lang rapport fra det amerikanske forbundspoliti (FBI).

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Bestikkelsen foregik på den måde, at udvalgte medlem af den såkaldte eksekutivkomité under det internationale fodboldforbund (FIFA) fik millioner af kroner for at stemme for de to lande, som var i konkurrence med bl.a. England, USA og et fælles bud fra Holland og Belgien.

Svagheden ved FBU-undersøgelsen består i, at den nok fastlægger hvilke medlemmer af eksekutiv-komiteen, der modtog pengene. Men den kan til gengæld ikke fastslå med sikkerhed, hvem der betalte disse penge.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I Rusland forstår de ingenting af anklagerne om bestikkelse.


– Vi har læst, hvad der står i medierne, men vi ved ikke, hvad der refereres til. Rusland fik tildelt VM i 2018. Det skete uden nogen form for bestikkelse. Det må vi afvise. Og Rusland var værter for den bedste VM-slutrunde i historien, og det er vi meget stolte af, udtaler Kremls talsmand, Dmitrij Peskov, ifølge irske RTE

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top