The perfect guide to the casino

De ved ikke, om de kan se kampene: Brøndby-fans fornyer sæsonkort for over en million

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


På 24 timer har Brøndby IF fået over en million kroner fra fans, der har fornyet sæsonkort til sæsonen 2020/21.

Brøndby IF har fået tiltrængte penge i kassen fra klubbens fans, der på et døgn har købt sæsonkort for en million kroner.

Det er sket på trods af, at disse fans ikke ved, hvornår de kan komme til at se kampene – om overhovedet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

I første omgang står det klart, at der ikke kommer tilskuere til kampene førend 1. september. Men ingen ved reelt, om det varer endnu længere. Det kommer an på, hvordan udbruddet af coronavirus udvikler sig.

Det afholder nu ikke Brøndbys adm. direktør, Ole Palmå, fra at glæde sig over opbakningen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi arbejder p.t. med et nødberedskab, da størstedelen af vores medarbejdere er sendt hjem. Derfor varmer det utroligt meget, når fællesskabet i den grad viser sin styrke. Det er fællesskabet, der skal sikre, at vi kommer igennem denne store krise og den opbakning, vi mærker fra fans og sponsorer i denne ekstraordinære situation, er enestående. Hver en krone tæller, for uden indtægter fra kampdage er det naturligt, at vi som klub bliver presset på likviditeten. Den tålmodighed og opbakning der bliver vist klubben i denne svære stund er afgørende for, at vi lykkes. Så på vegne af alle i klubben skal der lyde en stor tak til det store fællesskab, som endnu engang viser sin værdi, siger Ole Palmå til Brøndbys hjemmeside.

Klubben har tidligere tirsdag meldt ud, at den suspenderer forventningerne til det første kvartalsregnskab, fordi situationen er ekstraordinær.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top