The perfect guide to the casino

Solbakken forklarer: Sådan fik jeg talt ud med Guardiola – over to øl og en Pepsi Max

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ståle Solbakken og Josep Guardiola fik lagt deres uoverensstemmelser bag sig takket være to øl og en taktiktavle i Tyskland.

Der var skænderi mellem FCK-træner Ståle Solbakken og den daværende træner for FC Barcelona, Josep Guardiola, i 2010, da deres hold mødtes i Parken i Champions League (1-1).

Men det hele kom sig af en episode i den første kamp i Barcelona, hvor FC Barcelonas målmand, José Manuel Pinto, fløjtede med det resultat, at en FCK-chance gik fortabt, fordi FCK-angriberen, César Santin, troede, at det var dommeren, der havde fløjtet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Nu kan du klage til F***** UEFA over afgørelsen, sagde Josep Guardiola efter 1-1 kampen i København.

– Så prøvede jeg at forklare ham situationen stille og roligt, men da vi nærmede os spillertunnelen, kunne jeg ikke holde mig tilbage. Jeg kan ikke huske, hvad jeg sagde til ham, men det var i hvert fald ikke særlig pænt, forklarer Ståle Solbakken over for norsk TV2.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Senere blev Ståle Solbakken træner i tyske FC Köln, og det lykkedes for ham at få arrangeret et møde med Josep Guardiola aftenen efter en Champions League kamp for FC Barcelona ude mod Bayer Leverkusen. Med Ståle Solbakken var den daværende norske FCK-assistenttræner, Bård Wiggen,

– Han tog os med op i hotebaren og bad alle andre om at gå ud. Så var vi ham, Bård Wiggen, jeg selv, en taktiktavle, en Pepsi Max og to øl. Så talte vi ellers fodbold i fire timer. Præsidenten kom forbi på et vist tidspunkt, men Guardiola ænsede ham ikke en gang. Da klokken var blevet 3.30 sagde jeg, at nu skal vi ikke tage mere af din tid. Men han måtte lige flytte nogle brikker rundt på tavlen en sidste gang. Han var sygt intens, forklare Ståle Solbakken.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top