The perfect guide to the casino

Slaget er tabt for Paris: Neymar ryger tilbage til Barcelona til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Paris Saint-Germain har ifølge spanske medier erkendt, at Neymar ender i FC Barcelona til næste sæson.

Ifølge spanske SPORT er forholdet mellem Neymar og træneren, tyske Thomas Tuchel, sportsdirektøren, hans brasilianske landsmand Leonardo, samt præsidenten, Nasser el-Khelaifi, kørt så meget af sporet, at der ikke længere er den store idé i at holde på Neymar, der også selv offentligt har talt om at tage tilbage til FC Barcelona.

Det skriver en anden spansk sportsavis, AS.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Paris Saint-Germain satte verdensrekord, da de i 2017 valgte at betale frikøbsklausulen for Neymar på 1,6 milliarder kroner i overgangssum.

Den franske storklub krævede at få mindst det samme for at sende ham den anden vej, men så meget ville FC Barcelona ikke betale. Senere har de reduceret beløbet til 1,1 milliarder kroner, men det er stadig for meget for de forsvarende spanske mestre – og udbruddet af coronavirus har næppe forhøjet prisen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Men der har været mange episoder med Neymar i Paris Saint-Germain, som derfor ser i øjnene, at de ikke har meget ud af at beholde verdensstjernen, hvis kontrakt udløber i sommeren 2022.

Hvis Neymar bliver solgt, er det formentlig dårligt nyt for Real Madrid, da det vil være usandsynligt, at Paris Saint-Germain i samme transfervindue vil sælge sin anden kæmpestjerne, franske Kylian Mbappé, som Real Madrid-træner Zinédine Zidane ellers har drømt om længe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top