The perfect guide to the casino

Real Madrid-præsident: Vi skal have Harry Kane til næste sæson

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Real Madrids præsident, Florentino Pérez, har udset sig Harry Kane som klubbens kommende angrebsstjerne.

Ifølge OK Diario vil Real Madrid have fat i Harry Kane fra Tottenham til næste sæson, selvom det bliver både dyrt og besværligt. Det skriver en anden spansk sportsavis, SPORT.

Den helt store udfordring i de sidste par sæsoner for Real Madrid har været manglen på mål, fordi ingen har kunnet udfylde hullet efter Cristiano Ronaldo, der i sommeren 2018 skiftede til italienske Juventus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Træner Zinédine Zidane drømmer stadig om sin franske landsmand, Kylian Mbappé fra Paris Saint-Germain, men der ikke meget, der tyder på, at de franske mestre vil slippe ham.

Harry Kane har derimod for nylig antydet, at han godt kan finde på at skifte fra Tottenham, hvis han ‘ikke længere føler, at klubben bevæger sig i den rigtige retning’.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Harry Kane har imidlertid kontrakt med Tottenham til sommeren 2024, og manager José Mourinho er ikke indstillet på at lade ham skifte for småpenge. For nylig har det været fremme, at VM-topscorerren Kane skal koste 1,6 milliarder kroner i overgangssum, og det vil i givet fald gøre den 26-årige angriber til verdens dyreste spiller sammen med brasilianske Neymar i Paris Saint-Germain.

Og nemmere bliver det ikke af, at Real Madrid i givet fald skal forhandle med Tottenham-bossen Daniel Levy, der er kendt som en særdeles vanskelig mand at forhandle med. Det fandt Inter senest ud af, da italienerne i januar endte med at købe danske Christian Eriksen efter lange og besværlige forhandlinger.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top