The perfect guide to the casino

Brøndby-boss: Spillerne viser stor disciplin og motivation

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Fodbolddirektør Carsten V. Jensen roser Brøndby-truppen.

Brøndby-truppen er én af de få trupper i Danmark, som fortsat er i træning. Klubben har endda også stillet flere trænere til rådighed for truppen, som ifølge fodbolddirektør Carsten V. Jensen udviser stor disciplin og motivation.

– Vi gør, hvad vi kan for at fastholde spillernes grundform. Vi har trods perioden uden kampe fastholdt et stærkt træner-setup, så drengene får den bedste mulige support i en vanskelig periode, siger han til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Spillerne holdes i gang, og trænerteamet har muligheden for at veksle mellem at guide spillernes selvtræning derhjemme eller træning i små grupper af fire-fem spillere på et stort lukket træningsareal, naturligvis under de anvisninger der er givet af Divisionsforeningen og myndighederne.

– I den alvorlige og vanskelige situation, vi er midt i, skal der lyde stor ros til trænerstaben go spillerne for at opretholde stor disciplin og motivation i dagligdagen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men som alle andre steder i samfundet ser vi også frem til, at situationen forbedrer sig, og vi kan begynde at nærme os noget, der ligner en normal hverdag.

Brøndby IF var den første klub i Danmark til at sende spillere i karantæne, da en smittet Thomas Kahlenberg havde været tilstede på Brøndby Stadion.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top