The perfect guide to the casino

Guardiola stemmer for: Premier League vil ændre reglerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det kan ende med fem udskiftninger i Premier League, når klubberne skal forsøge at gøre denne sæson færdig.

Premier League er udsat på ubestemt tid på grund af coronavirus-udbruddet, og de fleste regner med, at hvis den nuværende sæson kommer i gang igen, bliver det for lukkede døre.

Klubberne håber på, at der kan spilles igen fra cirka 1. juni. Det vil give en måned – eller lidt mere – til at få afviklet de resterende ni runder og de to hængepartier på.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Det vil give et meget tæt program, og derfor overvejer Premier League at tillade op til fem udskiftninger i kampene for at undgå at overbelaste spillerne, sådan som for eksempel Kevin De Bruyne fra Manchester City har advaret om. Normalt må der højest skiftes ud tre gange i løbet af en kamp.

Det er vand på Josep Guardiolas mølle. Manchester City-manageren foreslog efter klubbens sejr på 2-1 ude over Real Madrid i årets Champions League at udvide antallet af udskiftninger.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Man kan kun lave tre udskiftninger. Hvorfor kan man ikke lave fire, fem eller seks, spurgte Josep Guardiola ifølge Manchester Evening News.

– Der ville kun være fordele. Trætte spillere kan hvile, man kan få flere spillere i aktion, og trænerne kan bedre end taktik undervejs, sagde Josep Guardiola.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top