The perfect guide to the casino

Medie erfarer: København bliver også klar til EM 2021

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Dansk Boldspil-Union (DBU) har meddelt det europæiske fodboldforbund (UEFA), at København stadig er klar til at arrangere sin del af EM-slutrunden, når det går løs næste år.

Politiken (kræver login) erfarer, at DBU har klaret en række logistiske udfordringer i samarbejde med bl.a. Sport Event Danmark, Parken og Københavns Kommune. Det skriver bold.dk

Det er navnlig situationen omkring hoteller, der har været en udfordring for EM-slutrunden, der er blevet udsat et år på grund af udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Desuden har det givetvis spillet ind, at Tour de France for første gang kommer til København få dage efter, at EM-ottendedelsfinalen skal afvikles i Parken. I forbindelse med verdens største cykelløb skal hele hovedstaden spærres af.

Det er en arbejdsgruppe i det såkaldte EURO2020-sekretariat, der har fået det hele til at gå op. Direktøren for den danske del af EM, Lene Kryger, havde allerede tidligere udtalt sig positivt om, at Danmark kunne klare sin del af EM-slutrunden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er klart, at det er alles drøm at stå med et EM i København, især når vi nu var så tæt på, og fordi vi skulle have tre hjemmebanekampe. Alle arbejder hårdt på de interne linjer for at få kabalen til at gå op, sagde Lene Kryger ved den lejlighed.

EM-slutrunden skal spilles i 12 forskellige europæiske byer. København er vært for Danmarks indledende kampe mod Finland, Belgien og Rusland samt en ottendedelsfinale, som ikke bliver med det danske landshold, der således skal spille et andet sted, hvis det lykkes at videre fra puljen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top