The perfect guide to the casino

Jess Thorup vinder sølv på skrivebordet: – Flere lande vil følge efter os i Belgien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


. Jess Thorup er stolt over, at Belgien som det første land har afblæst den igangværende sæson, og den danske træner i Gent tror, at flere lande vil følge efter.

Hans klub, Gent, slutter på andenpladsen i den belgiske liga, og det giver adgang til kvalifikationen til næste sæsons Champions League.

Men det er nu ikke derfor, Jess Thorup er tilfreds med, at det belgiske forbund har afblæst sæsonen, siger han.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi har fået en afgørelse i dag, og det tror jeg, vi alle er glade for, sagde Jess Thorup torsdag aften i Viasat Sport Live ifølge Ritzaus Bureau.

– Jeg tror, der vil være flere lande, der følger efter, fordi landene har så meget andet at se til og tage hensyn til i øjeblikket i forhold til folks sundhed, sagde den 50-årige tidligere FCM-træner.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det belgiske forbund (KBVB) besluttede, at Club Brugge har genvundet mesterskabet, selvom sæsonen ikke er afsluttet. Nedrykningen suspenderes, mens næste sæson gennemføres med 18 hold i stedet for 16.

I andre lande kæmper de en desperat kamp for at få turneringen gennemført på trods af udbruddet af coronavirus – om der så skal spilles hele sommeren og uden tilskuere.

– Der kommer 18.000 tilskuere til alle vores hjemmekampe, og det ville være meget mærkeligt at gennemføre kampene uden dem. Jeg kan faktisk slet ikke forestille mig det, sagde Jess Thorup.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top