The perfect guide to the casino

Frivilligt ned i løn: Manchester United-stjerner forærer penge væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester Uniteds spillere er parate til at give 30 procent af deres næste månedsløn til at hjælpe hospitalerne i Storbritannien.

Den engelske storklubs næstformand, Ed Woodward, kom til holdets anfører, Harry Maguire, med ideen, og den var han straks med på.

Det lykkedes herefter uden større kvaler for Harry Maguire at få overbevist sine holdkammerater om også at give 30 procent af den næste månedsløn til de lokale hospitaler.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Dermed bliver Manchester Uniteds spillere de første i Premier League, der tager en lønnedgang på grund af den coronavirus, som foruden sygdom og død i befolkningen har lagt al fodbold ned, så klubberne ingen indtægter får.

Ifølge The Sun vil 30 procent af en månedsløn blandt Manchester Uniteds spillere indbringe otte millioner pund (67 millioner kr.) til de lokale hospitaler.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Målmanden David de Gea er klubbens højestlønnede, og 30 procent af spanierens månedsløn vil alene sikre 475.000 pund til de lokale hospitaler.

Til gengæld kan man så sige, at Manchester United ikke sparer nogle penge på manøvren. I bl.a. Leeds og Birmingham i den næstbedste række er spillerne frivilligt gået med til at gå ned i løn for at spare klubben penge og for at undgå fyringer blandt klubbens øvrige ansatte – f.eks. funktionærer og rengøringsfolk.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top