The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du fredagens rygtebørs.

Cristiano Ronaldo er ifølge Daily Express åben over for et skifte fra Juventus til Manchester United, som den portugisiske megastjerne spillede for fra 2003-09, inden han kom til Real Madrid.

Bayern München har længe arbejdet på at købe fløjspilleren Leroy Sané fra Manchester City, men ifølge Kicker vil de tyske mestre hellere bruge pengene på en anden tysk landsholdsspiller, angriberen Timo Werner fra RB Leipzig.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Napoli vil ifølge italienske Tuttosport forsøge at lokke Edinson Cavani tilbage til den syditalienske klub. Uruguayaneren har kontraktudløb med Paris Saint-Germain til sommer, og den 33-årige angriber er tidligere sat i forbindelse med spanske Atlético Madrid, italienske Inter og argentinske Boca Juniors.

Luka Modric har længe været rygtet på vej væk fra Real Madrid, hvor han ikke længere er fast mand på midtbanen. Men ifølge spanske AS vil den 34-årige kroat opfylde sin kontrakt og blive til sommeren 2021, hvor han så vil gøre plads for norske Martin Ødegaard, der også i næste sæson er udlejet til Real Sociedad.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Sami Khedira kan ende i Wolverhampton, der allerede var interesserede i den tidligere tyske verdensmester i sommer. den 32-årige midtbanespiller har tidligere spillet for Real Madrid, men nu er han endt i Juventus, hvor han imidlertid ikke er fast mand. Sportsmole har historien.

Sportsmole har også en historie om, at Manchester United overvejer at gå efter den belgiske back, Thomas Meunier, som har kontraktudløb hos Paris Saint-Germain til sommer.

Borussia Dortmund ser ifølge Birmingham Mail ud til at snyde Manchester United i kapløbet om at sikre sig underskriften fra Birminghams 16-årige stortalent, Jude Bellingham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top