The perfect guide to the casino

Endelig: AaB-træners kræftramte datter er udskrevet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


AaB-træner Jacob Friis har endelig fået sin kræftramte datter hjem fra hospitalet.

Det er seks mĂĄneder siden, at Jacob Friis’ datter, Luna, fik konstateret leukæmi – ogsĂĄ kaldet blodkræft – og to mĂĄneder siden, hun kom pĂĄ hospitalet.

Men tirsdag blev hun udskrevet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Hun har reageret pĂĄ behandlingen præcist som hĂĄbet, og blodprøverne lyser grønt i forhold til hendes immunforsvar. Lægerne er tilfredse, for hun har dannet nyt knoglemarv ud af det, hun har fĂĄet fra donoren. Nu stĂĄr den sĂĄ pĂĄ ugentlige tjeks pĂĄ Rigshospitalet, der gradvist bliver ændret til først hver 14. dag og siden til at være pĂĄ mĂĄnedsbasis, siger Jacob Friis til Nordjyske.

Luna har været behandlet i både Aarhus og Aalborg, mens selve transplantationen er foregået på Rigshospitalet i København.

– Det har nærmest været seks mĂĄneders “roadtrip” for hele familien, men ikke lige pĂĄ den mĂĄde, man normalt kender det ord. Meget af tiden har vi jo været splittet, men det gør ogsĂĄ forløsningen sĂĄ meget større, nĂĄr vi kan se pĂĄ Luna, at hun har det godt igen. Hun spiser godt og løber rundt i huset og leger. siger Jacob Friis.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I en periode har Jacob Friis’ opgaver i AaB været varetaget af assistenten, Allan K. Jepsen, samt U19-træneren, David Olsen.

Datteren skal fortsætte med at tage medicin i en periode, og det kommer til at vare noget, inden hun kan lege med de andre børn i børnehaven, der imidlertid også er lukket på grund af udbruddet af coronavirus.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top