The perfect guide to the casino

Vred hollandsk fodboldboss: UEFA er som Donald Trump!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Marc Overmars fra Ajax sammenligner det europæiske fodboldforbund (UEFA) med den amerikanske præsident, Donald Trump, fordi UEFA insisterer på, at sæsonens turneringer skal spilles færdig.

UEFA fastslog på et videomøde onsdag, at udgangspunktet for resten af sæsonen er, at de nationale ligaer skal spilles færdig, og at de europæiske turneringer derefter også må spilles færdige, inden næste sæsons europæiske turneringer skal begynde.

I værste fald må kampene spilles for lukkede døre for at undgå at sprede coronavirus blandt tilskuerne.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Men det er at gamble med spillernes sundhed og sikkerhed, mener Ajax’ tekniske direktør, Marc Overmars.

– Hvorfor skal det handle om penge og ikke om menneskeliv? I øjeblikket dør der 100 mennesker om dagen af coronavirus alene i Holland, siger Marc Overmars ifølge irske RTE.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Jeg havde håbet, at KNVB (det hollandske forbund, red.) ville have anlagt en selvstændig holdning. Men nu gemmer de sig bare bag UEFA, som lader sig diktere af de store lande. Men vi i Holland er slet ikke så afhængige af tv-indtægterne, som de er i England, Spanien, Tyskland, Italien og Frankrig, siger Marc Overmars.

– UEFA opfører sig i denne sag på samme måde som Donald Trump, som jo har sagt, at økonomien er vigtigere end coronavirus, siger den tidligere Arsenal- og FC Barcelona-spiller.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top