The perfect guide to the casino

Viktor Fischer: Savner at kunne kramme Dame N’Doye

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FCKs Viktor Fischer siger, at han savner at kunne kramme Dame N’Doye i denne periode med coronavirus.

Viktor Fischers svar faldt, da han i en spørgsmål-og-svar seance med FCKs fans fik spørgsmålet om, hvad han savnede mest, når det nu ikke kan lade sig gøre at spille fodbold: At kunne kramme Dame N’Doye eller ikke at kunne komme til frisør.

– Det er 100 procent, at jeg ikke kan kramme N´Doye! Jeg kan vælge mellem det hår, jeg har nu, eller karseklippen, og den har Jonas Wind lige nu, lyder det kække svar fra den 25-årige offensivspiller ifølge FCKs hjemmeside.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

På det mere seriøse plan svarer Viktor Fischer også på, om det er en udfordring at motivere sig selv til træning, når der ikke er Superliga-kampe at se frem til lige foreløbig.

– Det er en udfordring, og vi gør meget ud af det på holdet. Det er vigtigt, at man får skabt en struktur og hverdag, selvom det er anderledes lige nu. Jeg sørger for at spise fornuftigt, stå op til normal tid, gå i seng til normal tid og så videre. Samtidig har vi små sessioner, hvor vi er ude på en bane samtidig, og det giver meget at få set hinanden der, selvom det ikke er træning, som vi kender det, lyder svaret fra Viktor Fischer.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Blandt de mange spørgsmål er der også et, der handler om EM, der som bekendt er udsat fra sommeren 2020 til sommeren 2021. Her håber Viktor Fischer, at udsættelsen kan vise sig at blive en fordel for ham.

– Det er selvfølgelig noget rod med alle de aflysninger og udskydelser, men lige omkring EM, så kan jeg personligt godt håbe at få det ud af det, at jeg igen rammer mit bedste niveau det kommende år. Gør jeg det, så har jeg også en chance for at komme med, skriver Viktor Fischer.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top