The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du torsdagens rygtebørs.

Zlatan Ibrahimovic forlader sandsynligvis AC Milan, når hans kontrakt ophører til sommer, skriver italienske Gazzetta dello Sport. Den 38-årige svensker er på kant med ledelsen, fordi den tekniske direktør, Zvonimir Boban – der var en drivkraft i skiftet fra Los Angeles Galaxy i januar – er blevet fyret. historien melder ikke noget om, hvad hans planer herefter er, men det har tidligere været fremme, at han måske vil være træner.

Arsenal kaster sig ind i kampen for at sikre sig James Rodriguez. Den colombianske offensivspiller har ikke spillet meget for Real Madrid, siden han kom retur fra lejeopholdet i Bayern München i sommer. Ifølge MARCA er Everton dog favoritter til at sikre sig VM-topscoreren fra 2014, men Wolverhampton er også med i kapløbet.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Juventus ser ud til at være favoritter til at sikre sig brasilianske Marcelo. Det skriver franske le10sport. Den 31-årige venstre back er ikke længere fast mand i Real Madrid, efter at franske Ferland Mendy er kommet til klubben.

Mario Götze forlader efter alt at dømme både Borussia Dortmund og Bundesligaen til sommer. Ifølge Daily Mail er det Everton og West Ham, der ligner de mest sandsynlige destinationer for manden, der afgjorde VM-finalen i 2014 mellem Tyskland og Argentina.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Arsenal og Chelsea kan ende med at må slås om Samuel Umtiti, som FC Barcelona ser ud til at skille sig af med. Den franske verdensmester har ikke kunnet tilspille sig en fast plads i de nuværende spanske mestres midterforsvar. Sportsmole har historien.

Inter fører i kapløb med Manchester United og Chelsea om at få fat i Napolis belgiske angriber, Dries Mertens. Den historie har Sportsmole også.

Endelig har Sportsmole også en historie om, at Liverpool har udset sig Wolverhamptons Adama Traoré som et muligt køb til sommer. Den 24-årige spanske angriber med en fortid i FC Barcelona ses som et muligt alternativ, hvis Premier Leagues førerhold skulle miste senegaleseren Sadio Mané eller egyptiske Mohamed Salah.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top