The perfect guide to the casino

Liverpool-stjerne afslører: Her er den eneste kamp, jeg har set på tv i corona-pausen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Virgil van Dijk fra Liverpool har kun set en kamp, mens der har været fodboldpause. Og det er en kamp fra hans tid i Holland.

Udbruddet af coronavirus har sat en stopper for næsten al fodbold i Europa, og resultatet er, at tv viser masser af gamle fodboldkampe.

Det er dog ikke noget, som Liverpools solide hollænder, Virgil van Dijk, bruger megen tid på.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg har set én kamp i denne periode, og det var en kamp fra min tid i Holland, siger Virgil van Dijk til Liverpools officielle hjemmeside.

Den 28-årige Virgil van Dijk spillede i Groningen i Holland, inden han kom til de britiske øer, hvor han har spillet for skotske Celtic og Southampton i den engelske Premier League, inden han i 2018 kom til Liverpool.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Den kamp, jeg så, var en af mine første kampe i Holland, og jeg så den, fordi det er længe siden, og fordi jeg ikke havde set den i lang tid. Jeg spillede højre back dengang, og når jeg ser kampen i dag, sidder jeg og spørger mig selv: Hvad er det dog, jeg laver, fortæller Virgil van Dijk.

– Jeg savner at spille fodbold. Jeg ser faktisk ikke så meget fodbold. Jeg har ikke set en eneste af Liverpools kampe i år. Jo, jeg har set lidt på de sociale medier – highlights og sådan noget. Men det er ikke noget, jeg gør så meget, gentager Virgil van Dijk, der er kendt og anerkendt som en af de bedste midterforsvarere i verden.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top