The perfect guide to the casino

Jan Bech glæder sig: Tidligere Lyngby-boss på vej ind i Brøndby

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere Lyngby-direktør, Birgit Aaby, er på vej ind i bestyrelsen i Brøndby.

Torsdag er der generalforsamling i Brøndby, og her tyder alt på, at den tidligere Lyngby-direktør, Birgit Aaby, kommer ind i bestyrelsen hos de blå-gule rivaler.

Birgit Aaby har dog tidligere været tilknyttet Brøndby, og klubbens storaktionær, Jan Bech Andersen, glæder sig til at byde hende velkommen tilbage.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det glæder mig usigeligt, at tre så stærke erhvervsfolk ønsker at træde ind i bestyrelsen. Birgit Aaby har bygget en stor virksomhed op fra bunden og besidder masser af erfaring i at drive en effektiv forretning. Derudover har Birgit et stærkt netværk – også i klubben – gennem sit engagement herude i mange år, siger Jan Bech Andersen til Brøndbys hjemmeside.

Der er også lagt op til gensyn med en anden gammel kending i skikkelse af Hermann Haraldsson, der er tidligere adm. direktør i Brøndby.

– Jeg er utrolig glad for, at Hermann stiller op til bestyrelsen, da han i de seneste mange år har gjort et fantastisk stykke arbejde med boozt.com som direktør. Netop Hermanns ekspertise i forbrugeradfærd og online-salg vil være en virkelig stærk kompetence at få ind i bestyrelsen, siger Jan Bech Andersen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Desuden stiller erhvervsmanden Niels Roth (Zira Invest) op til bestyrelsen, mens Adam Falbert, Thorleif Kraruo og Morten Albæk alle har valgt at træde ud.

Jan Bech Andersen fortsætter sandsynligvis som formand med Jesper Møller som næstformand. Bestyrelsesmedlemmerne Christian Barrett, Torben Bjørn Christensen, Sten Lerche, Sune Blom og Jesper Nygård stiller ligeledes op til genvalg.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top