The perfect guide to the casino

Dybala til holdkammeraten Ronaldo: Ved du godt, at vi hader dig?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Cristiano Ronaldo er forhadt i Argentina, men holdkammeraten i Juventus, Paulo Dybala, kan godt lide den portugisiske verdensstjerne.

Rivaliseringen mellem Cristiano Ronaldo og argentinske Lionel Messi gør, at portugiseren er almindelig forhadt i Argentina.

Det har argentinske Paulo Dybala også fortalt til Cristiano Ronaldo, som han har spillet sammen med i halvandet år i Juventus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Jeg sagde til ham: Cristiano, ved du godt, at vi hader dig i Argentina, fordi du er den, du er, og fordi du gør de ting, du gør, siger Paulo Dybala i et interview med det argentinske fodboldforbund (AFA). Det skriver goal.com

Han henviser på denne måde til Cristiano Ronaldos selvbevidste stil, som gør, at han kan virke arrogant, hvilket Lionel Messi gør en dyd ud af ikke at være.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men jeg har også fortalt Cristiano at han har overrasket mig, fordi det viste sig, at han var meget anderledes, siger Paulo Dybala, der som en af de få i verden har spillet sammen med begge verdensstjerner, der tilsammen har været kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) 11 gange.

Her henviser Paulo Dybala til, at den private Cristiano Ronaldo ganske vist kan virke selvoptaget, Men den 35-årige angriber er også et familiemenneske, han er sine venners ven, og han donerer penge til velgørenhed, ligesom han donerer blod indtil flere gange årligt.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top