The perfect guide to the casino

UEFA suspenderer Champions League: Ingen ny dato vedtaget

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Det europæiske fodboldforbund (UEFA) har besluttet at suspendere Champions League og Europa League på ubestemt tid.

Efter et video-møde mellem UEFAs 55 medlemslande onsdag besluttede forbundet at suspendere både Champions League og Europa League indtil videre. Det vides derfor ikke, hvornår turneringerne genoptages.

Begge turneringer var nået til ottendedelsfinalerne, da udbruddet af coronavirus satte en stopper for fodboldspil.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

UEFA vil med andre ord afvente, hvordan det går med afviklingen af de nationale ligaer, inden forbundet vil lægge sig fast på en dato for restprogrammet i Champions League og Europa League.

Udsættelsen af Europa League får betydning for danske FC København, der stadig er med i turneringen. Klubben tabte den første ottendedelsfinale til tyrkiske Istanbul Basaksehir med 0-1. Det vides således ikke, hvornår returkampen i København skal afvikles – og om det bliver med eller uden tilskuere.

.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det har tidligere onsdag været fremme, at finalerne i denne sæsons turneringer skal spilles så sent som i august, og dermed bliver hele næste sæsons program også skubbet

alle landskampe i dette forår og i juni har UEFA desuden besluttet at aflyse. Det gælder også de sidste kampe i den igangværende Nations League, der skulle tjene som kvalifikation til den EM-slutrunde, som skulle være afviklet i juni i år. Den er tidligere blevet flyttet til sommeren 2021.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top