The perfect guide to the casino

Solskjær: Spillerne kan få deres koner til at hjælpe sig med træningen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, foreslår – med et glimt i øjet – at spillernes koner og kærester kan hjælpe deres mænd med kæresten, mens udbruddet af coronavirus står på.

– Jeg har selv været meget i haven sammen med børnene i denne periode, siger Ole Gunnar Solskjær, ifølge London Evening Standard.

– Jeg har en god, stor have, så jeg kan sagtens spille bold og lave afslutninger, siger nordmanden.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det har de fleste spillere også, så de kan måske få deres koner og kærester til at lave indlæg og på den måde træne deres bevægelser og deres afslutninger, siger Ole Gunnar Solskjær.

Han har lagt et individuelt trænings-program til spillerne, mens udbruddet af coronavirus står på, fordi spillerne ikke må træne sammen, ligesom der ingen kampe er for tiden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Mere alvorligt mener Manchester united-manageren, at spillerne nu har tid til at arbejde med nogle af de ting, hvor de kan forbedre sig.

– Jeg holder kontakten til alle spillerne, og jeg spørger dem, hvordan det går. Men jeg er jo vant til at arbejde sammen med dem allesammen hver dag i flere timer, så det her er naturligvis noget andet, siger Ole Gunnar Solskjær.

Premier League er lukket ned til 30. april, men de fleste regner med, at den dato er for optimistisk.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top