The perfect guide to the casino

Gerningsmænd smadrede sig vej ind til huset: Engelsk stjerne overfaldet og røvet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Den tidligere engelske landsholdsspiller, Ashley Cole, blev overfaldet i sit eget hjem af maskerede gerningsmænd og udplyndret.

Ifølge The Sun smadrede gerningsmændene – der var iført elefanthuer – sig via bagdøren vej ind til det palæ i byen Fetcham lige uden for London, hvor Ashley Cole bor.

Det skete 21. januar kl. 21.45 (lokal tid), og gerningsmændene har muligvis angrebet Ashley Cole og bundet ham til en stol. Den sidste oplysning har dog ikke kunnet bekræftes.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det var en skrækkelig oplevelse. Røverne virkede meget professionelle, og de vidste præcis, hvad de ville. De har bevidst angrebet Ashley, og de må have udsøgt sig stedet i et stykke tid i forvejen, siger en kilde til avisen.

– Det er et stykke tid siden, at det skete nu. Politiet har bedt os om ikke at tale om det. Men vi ved ikke, om det er, fordi Ashley Cole er et stort navn, eller om det er, fordi politiet er bange for, at gerningsmændene skal slå til igen, siger en nabo til Ashley Cole.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi kan bekræfte, at vi stadig efterforsker et groft røveri i Fetcham, siger en talsmand for politiet i grevskabet Surrey til The Sun, der også bekræfter, at gerningsmændene tog smykker og andre værdigenstande med sig fra røveriet.

39-årige Ashley Cole spillede hovedparten af sin karriere i Arsenal og Chelsea. Forsvarsspilleren spillede 109 landskampe for England. Han arbejder nu som ekspert og som ungdomstræner.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top