The perfect guide to the casino

Rasmus Nissen fortæller: FC Midtjylland og RB Salzburg har de samme værdier

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Rasmus Nissen fortæller om ligheden mellem FC Midtjylland og RB Salzburg.

For lidt over to år siden skiftede Rasmus Nissen FC Midtjylland ud med Ajax, og efter halvandet år på bænken skiftede han i sommer til RB Salzburg.

Her har han fået en fin portion spilletid, og måske er det fordi at klubben minder om FC Midtjylland. Det er således en sammenligning, som spilleren selv laver.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er faktisk mange paralleller. Red Bull Salzburg er en innovativ klub, som hele tiden tænker nyt og ud i fremtiden, og alle i klubben er afslappede men samtidig dedikerede, siger Rasmus Nissen til FC Midtjyllands hjemmeside og fortsætter:

– Derudover tager klubben talentudvikling yderst seriøst, og de er ikke bange for at bringe unge spillere på det bedste hold.

I løbet af vinteren blev Rasmus Nissen sat i forbindelse med West Ham, og han ser gerne sig selv i engelske fodbold i fremtiden.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Der er masser at opnå med Red Bull, og jeg befinder mig fremragende i klubben, så det må komme, hvis jeg viser niveauet til det, siger Rasmus Nissen.

Den 22-årige dansker spillede samtlige Champions League-kampe i gruppespillet i efteråret, mens han fik spilletid i ni ud af 22 kampe i den hjemlige liga.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top