The perfect guide to the casino

Martin Braithwaite går 70 procent ned i løn: Vil gøre alt for Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Martin Braithwaite har intet imod at gå 70 procent ned i løn, hvis det kan redde FC Barcelona.

De regerende spanske mestre har bedt alle spillere og trænere om at gå 70 procent ned i løn, mens udbruddet af coronavirus står på. Det gælder også klubbens nyerhvervelse, Martin Braithwaite.

– Det er fint nok. Der er konsekvenser for alle i den her periode, så det handler om at stå sammen. Og det har vi også indset, at vi skal gøre, siger den danske landsholdsspiller til TV2s morgenprogram.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Det er vigtigt for klubben, at vi gør det, så det kommer helt naturligt. Vi vil gøre alt for at hjælpe klubben, siger den 28-årige Martin Braithwaite.

Han kom til klubben i sidste måned fra Leganés, da FC Barcelona fik ekstraordinært lov til at købe en spiller fra den spanske liga, fordi både franske Ousmane Dembélé og uruguayaneren Luis Suárez er blevet skadet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

FC Barcelonas udfordring er – ligesom alle andre fodboldklubber i denne tid – at udgifterne er de samme, men der kommer ingen indtægter, fordi der ikke bliver spillet kampe. Samtidig truer tv-selskaberne med ikke at ville betale de mange millioner, de normalt gør, fordi klubberne ikke kan levere varen: Fodboldkampe.

– Det er lidt specielt at være fodboldspiller lige nu. Du kan ikke gøre det, du gerne vil gøre hver dag, og du er bare spærret inde i dit hus. Så det er meget specielt, siger Martin Braithwaite om tilværelsen i Spanien, der er et af de hårdest ramte lande af coronavirus-udbruddet.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top