The perfect guide to the casino

Ekspert advarer Harry Kane: Giv Tottenham et år mere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Harry Kane skal give Tottenham et år mere, inden han måske forlader klubben, mener eksperten Ian Wright.

Det var sød musik i storklubbernes ører, da det mandag kom frem, at Harry Kane ikke nødvendigvis bliver i Tottenham hele sin karriere.

Den 26-årige engelske landsholdsangriber lod forstå, at det kom an på, om han følte, det gik fremad i Tottenham, da han også gerne vil prøve at vinde trofæer i sin karriere.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Og nu har de jo så fået en manager, der er en notorisk trofæ-vinder (José Mourinho, red.). Så det bør han give en chance, siger den tidligere landsholdsangriber, Ian Wright, der i dag arbejder som fodboldekspert, til BBC. Det skriver Sportsmole.

– Jeg har læst, at Kane har sagt, at næste år bliver første chance for Mourinho til at sætte sit eget aftryk på holdet. Det har han meget ret i, og det siger også mig, at Kane ikke tager nogle steder hen til sommer, siger Ian Wright.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Hvis jeg var ham, så ville jeg give manageren chancen, tage et år mere i klubben og så se, hvordan det går til den tid, siger Ian Wright, der som spiller tørnede ud for Tottenhams London-rivaler Arsenal, Crystal Palace og West Ham.

Harry Kane er mest sat i forbindelse med Manchester United og Real Madrid. Hans nuværende kontrakt med Tottenham udløber i 2024.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top