The perfect guide to the casino

Daniel Wass slår fast: Her er det værste ved corona-krisen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Daniel Wass kalder det mentalt hårdt, at der ikke er en bagkant på corona-krisen.

Alle spillere i Daniel Wass’ spanske klub, Valencia, er sendt hjem til selvtræning. Og det er mentalt hårdt, synes den 30-årige tidligere Brøndby-spiller.

– Det værste er jo, at du ikke har en slutdato. Du sidder bare på en kondicykel og ved ikke hvor længe, du skal sidde der. Det kan være to uger, en måned eller halvanden. Det er mentalt hårdt, at du ikke ved, hvornår det slutter, siger Daniel Wass ifølge sport.tv2.dk

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Spanien er hårdt ramt af udbruddet af coronavirus, og Valencia er den klub i den spanske liga, som er hårdest ramt. En tredjedel af truppen er blevet smittet, men Daniel Wass er ikke.

– Spørgsmålet er jo også, om man har mistet noget? Det ved man ikke, før man kommer ud på banen igen, får rørt bolden og løbet de kilometer, du skal. Hvor meget mister jeg ved at sidde hjemme og ikke kunne gå ud for en dør?

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Nu består hverdagen for ham i at holde formen ved lige på kondicyklen og at hjemmeundervise datteren på ni år.

– Jeg kan stå og spille lidt op ad en mur med mig selv eller spille lidt med børnene, men meget mere bliver det ikke til. Jeg kan jo ikke stå og lægge halvtliggende afleveringer op i brystet på en angriber, siger Daniel Wass.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top