The perfect guide to the casino

Coronavirus bliver dyr for Ståle Solbakken og FCK-spillerne: Derfor går vi ned i løn

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Københavns spillere og trænerstab går alle 20 procent ned i løn, mens corona-krisen står på.

Udbruddet af coronavirus har sendt fodbolden til tælling, og FCK er ingen undtagelse. Nu går alle spillere og trænere hos de danske mestre 20 procent ned i løn i de næste to måneder.

– Vi gør det her, fordi vi gerne vil være solidariske med resten af klubben og organisationen. Vi har en masse kolleger, der er hjemsendt lige nu og andre kolleger, der arbejder hårdt for at holde hjulene i gang under vanskelige forhold. Vores mål med lønnedgangen er at sikre, at FCK står stærkest muligt som organisation efter corona-krisen. Det er vores bidrag til at hjælpe alle i klubben bedst muligt og sende et signal om, at vi er i samme båd, og vi skal alle hjælpe klubben bedst muligt, siger manager Ståle Solbakken og teknisk direktør, Johan Lange, til klubbens hjemmeside.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Anfører Carlos Zeca er på linje med sine chefer.

– Vi ved, at der er en masse mennesker, der arbejder hårdt bag kulisserne hver dag for, at alt skal være bedst muligt for os spillere. Det er et privilegium at spille i en klub som FCK, hvor alt er lagt til rette for, at vi kan præstere. Vi kan ikke løse den her svære situation, men vi kan komme med vores bidrag til, at alle oplever, at vi står sammen i FCK – også når det er svært, siger den portugisisk fødte græske landsholdsspiller.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Hovedproblemet for FCk og alle andre fodboldklubber er, at udgifterne er de samme, som de hele tiden har været. Men for tiden kommer der ingen indtægter, fordi ligaen er suspenderet. Desuden truer tv-selskaberne med ikke at ville betale de lovede millioner, fordi klubberne ikke kan levere varen: Fodboldkampe.

– Alle fodboldklubber og virksomheder er lige nu i en periode med stor usikkerhed. Derfor giver det god mening at være mest muligt på forkant. Det her tiltag fra spillerne og den sportslige stabs side viser, at vi alle har det samme mål: At få FCK bedst muligt gennem den her tid, så vi kan kaste al energi ind i at jagte succes, når fodbolden igen ruller, siger hovedaktionær Lars Seier Christensen.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top