The perfect guide to the casino

Xavis drøm i Barcelona: Neymar, Puyól og Jordi Cruyff skal tilbage til klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


FC Barcelona skal have Neymar tilbage til holdet, og så skal Carles Puyól og Jordi Cruyff arbejde i kulisserne, hvis det står til klub-legenden Xavi.

Xavi vil gerne tilbage som træner for FC Barcelona på et tidspunkt, og han drømmer om visse ændringer. Men det er egentlig ikke så mange.

– Jordi Alba er i mine øjne den bedste venstre back i verden, Gerard Piqué er den bedste midterforsvarer i verden, Sergio Busquets er den bedste defensive midtbanespiller i verden, og så er der Lionel Messi, som jo er den bedste spiller i verden overhovedet. Hvis man så tilsætter Luis Suárez, Frenkie de Jong og Arthur. De to sidstnævnte kan blive nøglespillere i de næste ti år, siger Xavi til spanske AS.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Men fløjpositionerne skal forbedres. Og her så jeg gerne, at klubben købte Neymar tilbage. Jeg ved ikke, om det er muligt at få fat i ham, sådan som tingene har udviklet sig. Men i den ideelle verden ville han være god at få med på holdet igen, siger Xavi, der også har en drøm om et par gamle kendinge.

– Jeg kunne godt tænke mig at knytte Carles Puyól til klubben. Han er en mand, der var anfører i klubben i mange år. Og så er der Jordi Cruyff (søn af legenden Johan Cruyff, red.), som er en fremragende forhandler. Jeg forestiller mig en meget flad stryktur, hvor vi arbejder sammen som et hold. Men jeg har naturligvis det sidste ord, hvis jeg skal være træner, siger den tidligere midtbane-kreatør.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Xavi var i sin tid med til at vinde mesterskaber og Champions League med FC Barcelona, ligesom han har vundet både EM og VM med det spanske landshold.

Han fik tilbuddet om at blive ny træner for klubben, da den i januar skilte sig af med Ernesto Valverde. Her sagde han nej – formentlig fordi han venter på næste års præsidentvalg i klubben. I stedet ansatte FC Barcelona Quique Sétien.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top