The perfect guide to the casino

Pione Sisto kørte 2.800 km hjem til Danmark: – Der venter ham en stor bøde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Der venter Pione Sisto en stor bøde, når han en gang kommer tilbage til Celta Vigo, fordi han kørte hjem til Danmark uden at spørge om lov.

Pione Sisto valgte i sidste uge at køre de 2.800 kilometer fra det nordveslige Spanien til det midtjyske, hvor han kommer fra, i vil.

Spanien er hårdt ramt af udbruddet af coronavirus, og det er derfor forbudt at krydse grænsen til Frankrig, og desuden havde Pione Sisto ikke spurgt klubben om lov. Det kunne have skaffet ham den nødvendige tilladelse – også fra de spanske myndigheder.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Nu står han i stedet til en bøde.

– Han kan forvente en stor bøde. Klubben har sagt, at det er et internt anliggende, siger TV3s fodbold-korrespondent i Spanien, Luna Christofi, til Ekstra Bladet.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Det er ikke så meget, at han gerne vil hjem. Der er rigtig mange, der ikke kan se deres familie lige i øjeblikket. Det er jo et kæmpe offer og en stor ting for os i den demokratiske del af verden at skulle holde os inde. Det kan få nogen til at tænke, at han bare skulle bide det i sig, siger Luna Christofi.

Pione Sisto har kæmpet sig tilbage på holdet i sin klub, Celta. Han var med det danske landshold til VM i Rusland i 2018, men han mistede sin landsholdsplads efter et par mindre heldige indsatser i Nations League i efteråret 2018.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top