The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Her har du mandagens rygtebørs.

Ifølge Daily Mirror skal Manchester United smadre verdesnrekorden for transfers, hvis de vil købe den uruguayanske midtbanespiller, Federico Valverde i Real Madrid. Han skal koste ikke mindre end 450 millioner pund (3,7 milliarder kr.).

Liverpool er ifølge Talksport parate til at sælge den schweiziske fløjspiller, Xherdan Shaqiri, der ikke har fået megen spilletid i denne sæson. Spanske Sevilla skal være interesserede.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Britiske Metro skriver, at Chelsea er begyndt at interessere sig for marokkaneren Achraf Hakimi, som Real Madrid har udlejet til Borussia Dortmund i denne sæson. Den 21-årige kantspiller/back har gjort det udmærket i den tyske klub, men de kongelige madrilenere er i tvivl om, hvorvidt de vil satse på ham.

Roma er interesserede i at købe Atlético Madrid-angriberen Diego Costa. Det skriver Daily Mail. Den 31-årige brasiliansk-fødte spanier med en fortid i bl.a. Chelsea har ligesom resten af hans nuværende klubhold haft svært ved at score mål i denne sæson.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Roms anden storklub, Lazio, er ifølge italienske Gazzetta dello Sport ivrige efter at overtage en anden spansk angriber – nemlig Pedro fra Chelsea, som der er forskellige udmeldinger om, hvorvidt han ønsker at fortsætte hos de blå fra London eller hellere vil væk.

Arsenal skal have kig på Luka Jovic fra Real Madrid, der ikke har været nogen ubetinget succes i sin første sæson siden skiftet fra Eintracht Frankfurt i sommer. Serberen skal formentlig erstatte Pierre-Emerick Aubameyang, der ser ud til at forlade The Gunners. Sportsmole har historien,.

Tottenham har kastet deres kærlighed på mexicaneren Diego Lainez fra Real Betis. Den 19-årige fløjspiller har nu ikke gjort voldsomt meget væsen af sig, siden han kom til den sydspanske klub i januar, men Spurs-manager José Mourinho tror på ham. Den historie har spanske Don Balon mere om.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top