The perfect guide to the casino

Harry Kane sætter en grænse for at redde sæsonen: Hertil – og ikke længere!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Harry Kane fra Tottenham slår fast, at der må komme en dato, hvor man bliver nødt til at erkende, at det ikke kan lykkes at spille den nuværende sæson færdig.

VM-topscoreren siger til BBC, at man ikke bare kan vente i en uendelighed på, at det bliver muligt at spille den nuværende sæson færdig.

– Jeg ved godt, at Premier League vil gøre alt for, at den nuværende sæson kan blive færdig. Men der må være et punkt, hvor man siger, at nok er nok. For mig er det tidspunkt i slutningen af juni, siger Harry Kane ifølge BBC.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Dermed lægger Tottenham-angriberen sig på linje med præsidenten for det europæiske fodboldforbund (UEFA), Aleksandar Cefein, som har sagt, at sæsonen nok er fortabt, hvis det ikke lykkes at komme i gang senest i slutningen af juni.

Det er udbrudddet af coronavirus, der har lagt fodboldturneringerne ned. Men der er dog adskillige problemer ved bare at stoppe sæsonen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Spørgsmålet er nemlig herefter, om man bare skal begynde forfra, eller om man skal bruge den stilling, der er netop nu til at afgøre mesterskab, europæiske pladser samt op- og nedrykning. Eller om man skal se bort fra nedrykning og måske rykke de bedste hold fra den næstbedste række op ekstraordinært og tilpasse op- og nedrykning til den efterfølgende sæson.

Endelig – og nok så vigtigt – er der det forhold, at tv-selskaberne har truet med ikke at ville betale til klubberne, når de ikke kan levere varen: Fodboldkampe.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top