The perfect guide to the casino

City-stjerne: Giv bare Liverpool det mesterskab

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Ilkay Gündogan fra Manchester City mener, at det vil være okay, hvis Liverpool bliver tildelt mesterskabet, hvis sæsonen ikke kommer i gang igen.

Premier League er blevet lagt ned af udbruddet af coronavirus. Og hvis sæsonen ikke kommer i gang igen, er der dem, der mener, at Liverpool bør tildeles mesterskabet.

– For mig ville det være okay, siger den tyske landsholdsspiller, Ilkay Gündogan, til den tyske tv-kanal ZDF.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Liverpool fører netop nu Premier League med et forspring på 25 point til Ilkay Gündogans Manchester City, der er forsvarende mestre. Liverpool mangler kun seks point i de sidste ni kampe for at være matematisk sikre på at vinde ligaen.

– Som sportsmand må man være fair, siger Ilkay Gündogan, der således mener, at det er usandsynligt, at Manchester City skulle indhente Liverpools enorme forspring, hvis turneringen kommer i gang igen.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Men det er jo det mindste af det. De klubber, der ligger godt til, vil være tilfredse med, at den nuværende stilling bliver slutstillingen. Men hvad med de klubber, der ligger dårligt til?? Skal de så bare rykke ned, spørger Ilkay Gündogan retorisk, inden han slår fast:

– Det er godt, det ikke er mig, der skal afgøre det.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top