The perfect guide to the casino

Ekspert: Derfor forlader Guardiola Manchester City til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Josep Guardiola kunne godt finde på at bruge Manchester Citys udelukkelse fra Champions League som en undskyldning for at forlade klubben til sommer, mener den tidligere franske verdensmester, Emmanuel Petit.

Manchester City har en dom på to års udelukkelse fra Champions League, fordi klubben har forbrudt sig mod de såkaldte Financial Fair Play-regler, som sætter grænser for klubbernes underskud. Klubben har dog appelleret til den internationale sportsdomstol (CAS).

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Ikke desto mindre kan dommen godt blive den anledning, Josep Guardiola skal bruge for at komme væk fra klubben.

– Jeg tror, han kan bruge udelukkelsen til at komme ud af kontrakten og tage sig en pause fra fodbold. Det er ikke så længe siden, at han antydede, at han var træt af spillet, siger Emmanuel Petit til Daily Mirror.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Josep Guardiola har tidligere holdt et års pause, hvor han ikke beskæftigede sig med fodbold. Det var efter 2011-12 sæsonen i FC Barcelona, hvorefter han begyndte i Bayern München i 2013-14.

Den 49-årige tidligere spanske landsholdsspiller har været manager i Manchester City siden 2016. Han har ført klubben til engelske mesterskaber i 2018 og 2019.

– Min største bekymring for Manchester City er dog ikke, om Josep Guardiola skulle forlade dem. Der kommer en anden manager, der er lige så god eller næsten lige så god. Min bekymring går mere på, hvad der sker med klubben efter alle de investeringer, de har lavet igennem de senere år, siger Emmanuel Petit, der selv spillede i Premier League for Arsenal og Chelsea, men som nu arbejder som fodboldekspert.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top