The perfect guide to the casino

Bombe: Premier League kommer måske først i gang til juli

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Premier League kan ende med først at blive spillet i juli måned.

Football.london skriver, at der har fundet et møde sted mellem repræsentanter for det engelske fodboldforbund (FA), Premier League, The Football League (de tre øvrige engelske divisioner) og regeringen, hvor ideen om først at spille i juli kom på bordet.

I øjeblikket er al engelsk fodbold suspenderet til 30. april, men der er en stærk fornemmelse af, at denne dato er alt for optimistisk i forhold til udbruddet af coronavirus.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

Udsættelsen af juni måneds EM-slutrunde gav klubberne bedre tid til at få afsluttet de nationale ligaer og de europæiske turneringer i denne sæson. Men det kan vise sig at være utilstrækkeligt.

På mødet kom det frem, at det kan ende med, at restprogrammet skal afvikles i fire til seks uger fra 1. juli – og uden tilskuere.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

Det vil medføre, at de europæiske turneringer må rykkes, og det vil samtidig medføre, at den ene engelske sæson nærmest går over i den næste.

På mødet blev det også understreget, at det vigtigste er hensynet til sikkerheden for spillerne, trænerne, klubbernes øvrige stab og deres familier.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top