The perfect guide to the casino

UEFA-boss frygter det værste: Måske går sæsonen tabt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


UEFA-præsident Aleksander Ceferin frygter at sæsonen må gå tabt i værste nødstilfælde.

Det europæiske fodboldforbund er i disse dage i tæt kontakt med alle de forskellige europæiske ligaer og klubber, da målet er få spillet ligaerne færdige.

UEFA-præsident Aleksander Ceferin frygter dog at det slet ikke bliver muligt.

– I denne dramatiske tid er det vigtigste folks sikkerhed, og at vi kommer ud af krisen. Afbrydelsen af fodbold symboliserer, at Europa og verden er gået i stå, siger Ceferin til La Repubblica og fortsætter:

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Vi ved ikke, hvornår denne pandemi stopper, men vi har en plan A, B og endda C. Vi er i kontakt med ligaerne, klubberne. Der er en arbejdsgruppe, men vi er nødt til at vente som alle andre brancher.

– Vi kan måske gå i gang igen i midten af maj, midten af juni eller i slutningen af juni. Hvis vi ikke lykkes med det, er sæsonen formentlig tabt. Der er også et forslag om at slutte denne sæsonen i starten af næste sæson, som så vil blive udskudt og starte lidt senere.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Vi må se, hvad der er den bedste løsning for de forskellige ligaer og klubber. Det er svært at forestille sig alle kampene bag lukkede døre, men på nuværende tidspunkt ved vi ikke engang, om vi overhovedet kommer til at fortsætte, lyder det fra præsidenten.

UEFA valgte tidligere på måneden at rykke EM-slutrunden til sommeren 2021, da ligaerne så har nemmere ved at få spillet de sidste kampe færdige.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top