The perfect guide to the casino

Medie: Chelsea og Barcelona i opsigtsvækkende byttehandel

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Chelsea kan få Philippe Coutinho af FC Barcelona, hvis de vil sende målmanden Kepa Arrizabalaga den anden vej.

Sportsmole skriver, at FC Barcelona overvejer denne byttehandel.

Philippe Coutinho er stadig ejet af FC Barcelona, men han har i denne sæson været udlejet til Bayern München, hvor den brasilianske fløjspiller har gjort det fornuftigt. Han har scoret otte mål, men Bayern München ønsker ikke at gøre brug af købsoptionen, og FC Barelona regner tydeligvis ikke med, at han skal retur til næste sæson.

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

I Chelsea har manager Frank Lampard til gengæld tabt tålmodigheden med Kepa Arrizabalaga, der har begået flere fejl i denne sæson.

Baskeren var ellers verdens dyreste målmand, da Chelsea købte ham af Athletic Bilbao i 2017 for 80 millioner euro (600 millioner kr.), men nu ser London-klubben sig om efter alternativer til den spanske landsholdsmålmand.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

I denne sæson har tyskeren Marc-André ter Stegen vogtet FC Barcelonas mål, og han har været særdeles stabil. Faktisk har han været blandt holdets bedste i en sæson, hvor spillet ikke for alvor har kørt, men hvor de forsvarende spanske mestre alligevel fører den spanske liga og fremdeles er med i Champions League.

Men han har efter sigende fået et dårligt forhold til flere af markspillerne, og han tøver med at skrive under på en forlængelse. Det har fået Bayern München til at overveje at købe ham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top