The perfect guide to the casino

Han har Brøndby i hjertet: – Jeg drømmer om at komme tilbage

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Bombe: UEFA overvejer at aflyse finalerne i Champions League og Europa League


Frederik Holst er skiftet til Elfsborg i Sverige, men han drømmer om at komme tilbage til Brøndby.

I 2017 skiftede Frederik Holst fra Brøndby til Sparta Rotterdam. Nu er han i Borås-klubben ELfsborg, men selvom han er glad for den svenske klub, drømmer han om at komme tilbage til Brøndby.

– Jeg har været glad for tiden i Elfsborg og føler, at jeg stadig kan udvikle mig i klubben, men jeg vil også gerne udfordre mig selv endnu mere, om det så skal være i en større liga eller i Danmark. Jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg altid vil have hjertet i Brøndby, siger Frederik Holst til bold.dk

Læs også: Barcelona har kig på smuthul i reglerne: Vil hente Neymar hjem til spotpris

– Der er stadig en eller anden lille drøm om at vende tilbage til klubben en dag. Men hvornår det bliver er svært at svare på, siger den nu 25-årige højre back.

Selvom det er små tre år siden, han forlod Brøndby, følger han stadig med i, hvordan det går klubben. Det foregår mest på tv.

Læs også: Barcelonas bøn til Messi og co. midt i corona-tiden: Gå ned i løn!

– Nogle gange har det dog passet med, at jeg kunne komme hjem og se familien og så være en tur på stadion for at opleve stemningen og se gutterne igen. Det er sjovt og også lidt specielt at se dem spille efter så mange år, siger Frederik Holst.

Brøndby ligger i skrivende stund nummer fire i Superligaen, mens Elfsborg i sidste sæson sluttede som nummer otte i den bedste svenske række, Allsvenskan.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top